Managed hosting door True

Symantec brengt totaalpakket voor beveiliging mkb

 

Symantec, leverancier van beveiligingstechnologie, introduceert de Symantec Gateway Security 300-Series. De productreeks is specifiek bestemd voor het midden- en kleinbedrijf.

De nieuwe beveiligingsproducten van Symantec bieden kleinere ondernemingen firewall-functionaliteit, inbraakpreventie en -detectie, bescherming tegen virussen, contentfiltering en vpn (virtual private networking) in één systeem. "Mkb's hebben veilige en betrouwbare internettoegang nodig, maar beschikken zelf meestal niet over de technische middelen om een complex systeem te beheren", stelt Greg Gotta, vice-president gateway en network security bij Symantec Corp. "Door de alles-in-één-functionaliteit kan op eenvoudige wijze een snel en veilig lokaal netwerk worden geïnstalleerd, waardoor veilige interactie via internet mogelijk is met andere locaties, businesspartners en bedrijfsnetwerken."
 
Voor alle modellen is ook een add-on beschikbaar waardoor de Symantec Gateway Security 300-Series functioneert als een standaard draadloos lan-toegangspunt. Gebruikers kunnen hiermee veilige ipsec vpn-tunnels opzetten, van de draadloze clients naar de gateway. De wlan-optie kan worden ingezet met Ieee 802.11g en Ieee 802.11b draadloze clients. Er zijn drie verschillende modellen van het nieuwe product beschikbaar, te weten de 320, 360 en 360R.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/272488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×