Managed hosting door True

Novell Nederland krijgt nieuwe directeur

Dit artikel delen:

De Nederlandse vestiging van Novell krijgt een nieuwe directeur: Rajesh Singh van het twee jaar geleden door Novell overgenomen Cambridge Technology Partners. Huidig directeur Bram Haasnoot wordt business manager voor Suse Linux, dat eind vorig jaar is gekocht.

Singh krijgt als opdracht het uitbreiden van Novells activiteiten op het gebied van dienstverlening en it-consultancy. Dat was op hoofdkwartierniveau al de missie sinds de overname van Cambridge (CTP). Formeel kocht softwareproducent Novell de consultancy, maar analisten meenden dat het inhoudelijk juist andersom was. De benoeming van CTP-president Jack Messman tot Novell-president sterkte deze indruk.

Toch moet Singh in Nederland ook software, met name Linux, aan de man brengen. Novell wil met zijn open source-portfolio, naast Suse ook bestaande uit Ximian, bedrijven van groot tot klein benaderen. Messman zette de plannen hiervoor vorige week uiteen op de Brainshare-gebruikersconferentie. Haasnoot moet in zijn nieuwe Nederlandse rol het bestaande Novell integreren met Suse Linux om vervolgens de markt daarvoor te ontginnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.