Managed hosting door True

Leonie ter Braak presenteert Computable Awards 2017

 

Leonie ter Braak

Omroep WNL-presentatrice Leonie ter Braak gaat de twaalfde editie van de Computable Awards presenteren. De awardsavond vindt volgende week dinsdag 31 oktober 2017 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Het is de eerste keer dat Ter Braak de show gaat presenteren, vorig jaar was de eer aan RTL Z-presentatrice Hella Hueck.

Tijdens de Computable Awards worden 22 awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen. Computable-lezers konden daarvoor tot en met 8 oktober 2017 via een speciale stemmodule stemmen. In totaal werd voor de twaalfde editie van de Computable Awards 67.942 stemmen uitgebracht. Dat er meer stemmen dan in 2016 (67.859) zijn uitgebracht is knap, want dit jaar stond de stemmodule een maand korter open.

Gedurende het netwerkdiner worden de drie jury-awards uitgereikt: Digital Innovation van het Jaar, Digital Transformation van het Jaar en de (nieuwe) Digital Leadership & Diversity-award.

In het Beatrix Theater worden vervolgens in achttien categorieën awards uitgereikt waarbij de stem voor 50 procent van het publiek afkomstig is en 50 procent van de jury. We sluiten de avond af met de redactionele award voor Partnerproject van het Jaar. Tijdens de show en na afloop bij de borrel is er bovendien live-entertainment van bekende Nederlandse artiesten. 

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017.

Profiel Leonie ter Braak

Leonie ter Braak (Buurse, 28 september 1980) is presentatrice en programmamaker. Ze begon haar carrière bij de regionale omroep van RTV Oost. Tussentijds maakte ze als verslaggever nog een uitstapje naar het npo-programma ‘Keuringsdienst van Waarde’.

Haar definitieve overstap naar Hilversum maakt ze in 2011 naar Talpa van John de Mol waar ze werkte als formatontwikkelaar. In 2012 stapt ze over naar omroep WNL waar ze het ochtendprogramma ‘Goedemorgen Nederland’ presenteert. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6231670). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.