Managed hosting door True

Computable Awards 2017 passeert 50.000 stemmen

Stemmen tot en met 8 oktober mogelijk

Winnaars Computable Awards 2016 selectie

Winnaars computable awards 2016

Er zijn inmiddels meer dan vijftigduizend stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2017. Dit betekent dat nu al in iedere categorie tussen de 2300 en 3100 stemmen zijn uitgebracht. Wie ook nog zijn stem wil gaan uitbrengen moet opschieten, want dit is tot en met 8 oktober 2017 mogelijk.

Nog steeds zijn in de categorie CEO van het Jaar de meeste stemmen uitgebracht. Het is de enige categorie die met zijn 3040 stemmen door de drieduizend is heen gebroken. De cloud-aanbieders volgen op de voet met 2998 stemmen, gevolgd door de hardwareleveranciers (2965 stemmen) en de digital companies (2911 stemmen). De drie projectcategorieën voor het onderwijs, mkb en grootbedrijf en de Nederlandse startups scoren de laagste aantallen met allemaal tussen de 2300 en 2400 stemmen.

In 2016 werden er in totaal 67.859 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. Publieksoordeel bepaalt voor 50 procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017

Stem ook voor de Computable Awards 2017

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht. Schiet wel op, want met ruim zevenhonderd aanwezigen is het netwerkdiner bijna uitverkocht.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.