Managed hosting door True

Nu al 640 aanwezigen bij Computable Awards 2017

Aantal stemmen passeert de 40.000

Winnaars Computable Awards 2016

Winnaars Computable Awards 2016

Bij de komende Computable Awards op 31 oktober 2017 hebben nu al 640 mensen zich verzekerd van een plek aan tafel tijdens het netwerkdiner. Dat betekent dat dit deel van de avond bijna uitverkocht is. Inmiddels zijn er ook al meer dan veertigduizend stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2017.

Met bijna 2500 stemmen zijn nog steeds de meeste stemmen uitgebracht in de categorie CEO van het Jaar. Ook zijn er in totaal vijf categorieën waar tussen de 2300 en 2400 stemmen zijn uitgebracht. Dit is in de bedrijfscategorieën van de cloud-aanbieders, hardware- en softwareleveranciers, de dienstverleners en de leveranciers die zich op digitalisering richten. Met 1886 stemmen zijn op dit moment de minste stemmen uitgebracht in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

In 2016 werden er in totaal 67.859 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. Publieksoordeel bepaalt voor vijftig procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Voorafgaand aan de daadwerkelijke uitreiking van de Computable Awards 2017 in het Beatrix Theater in Utrecht vindt er in de aangrenzende Expozaal een netwerkdiner plaats. Voor dit diner zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inmiddels zijn via diverse partnerships 64 tafels geregistreerd, wat neerkomt op 640 bezoekers. Dat betekent dat bijna alle plekken in de Expozaal vergeven zijn en de laatste tafels de komende dagen zullen worden verdeeld.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017

Stem ook voor de Computable Awards 2017

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.