Managed hosting door True

Meer tijd om digitale leiders aan te melden

Digital Leadership & Diversity Award

Diversiteit

Computable en RightBrains verlengen de aanmeldtermijn Digital Leadership & Diversity Award. Deze was 1 september 2017, maar beide partijen willen kandidaten ook na de vakantietijd nog de kans geven om voor deze prijs in aanmerking te komen. Daarom kan tot en met 22 september 2017 nog in deze categorie worden voorgedragen.

Op dit moment zijn er in deze categorie zestien aanmeldingen binnen. Echter zijn sommige kandidaten meerdere keren aangedragen waardoor er netto op dit moment tien personen kans maken op deze titel. Enkle van deze kandidaten zullen wij de komende tijd aan de markt voorstellen. Vanmorgen is het eerste portret live gegaan, dat van Leon Bedaux van KPN Digital.

De Digital Leadership & Diversity Award is een nieuwe award die Computable samen met RightBrains gaat uitreiken. Voor deze onderscheiding zoeken beide partners naar managers en bedrijven in het digitale werkveld die diversiteit op de werkvloer stimuleren. De award wordt op 31 oktober uitgereikt tijdens de Computable Awards 2017. Genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Aanmelden van digitale leiders kan tot en met 22 september 2017.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.