Managed hosting door True

Computable werft in 1 dag 8000 stemmen

 

Winnaars Computable Awards 2016

Winnaars Computable Awards 2016.

Het loopt storm bij de Computable Awards 2017. De redactie ontving in de eerste 24 uur dat de stemmodule live staat ruim achtduizend stemmen op de genomineerden. Daarmee is in de eerste dag al meer dan tien procent van het totaal aantal stemmen van vorig jaar opgehaald dat in het gehele traject werd uitgebracht. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met zondag 8 oktober.

Uit de eerste analyse van het stemgedrag blijkt dat de meeste stemmen zijn uitgebracht in de categorieën Cloud-aanbieder en CEO van het Jaar (beide 508 stemmen). De ict-opleiders volgen op de voet met 505 stemmen.

De minste stemmen (367) werden uitgebracht in de categorie Partnerproject van het Jaar. Dat is logisch omdat de redactie van Computable in deze categorie de winnaar bepaalt en de stem van het publiek als adviesstem dient. Alle overige categorieën hebben inmiddels tussen de 375 en 475 stemmen opgehaald.

In 2016 werden er in totaal 67.859 stemmen voor de Computable Awards uitgebracht. Met de voortvarende start van dit jaar lijkt dit aantal verpulverd te gaan worden. Niet in de laatste plaats omdat veel genomineerden hard bezig zijn om stemmen te werven. Via mailingen, pop-ups, e-mailhandtekeningen, sociale-mediacampagnes, billboards, nieuwsbrieven, intranets en nog veel meer proberen zij het publiek voor zich te winnen. Dit is toegestaan mits er gebruik wordt gemaakt van legitieme e-mailadressen. Overigens bepaalt het publieksoordeel voor vijftig procent wie er wint, de andere helft ligt in handen van de jury.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2017

Stem ook voor de Computable Awards 2017

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6056868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.