Managed hosting door True

Markt draagt massaal Awards-kandidaten aan

Editie 2017 belooft recordaantal voordrachten

 

Duimen

Een ongekend hoog aantal kandidaten is aangedragen voor de Computable Awards 2017. De redactie van Computable ontving in elf bedrijfscategorieën maar liefst 332 voordrachten. Daarnaast werden er nog eens 27 ceo’s aangedragen en ontving Computable in totaal 45 ict-projecten bij de overheid. Deze categorieën zijn vannacht om 0.00 uur gesloten; de andere staan nog wel open.

In totaal ontving Computable tot nog toe 571 voordrachten voor de Computable Awards 2017. Dat is nog niet het aantal van 650 van vorig jaar. Maar omdat de projectcategorieën in het mkb, het onderwijs, het grootbedrijf, de zorg en de digitale innovaties, net als de categorie Nederlandse startup van het jaar nog vol openstaan, levert 2017 zeer waarschijnlijk een recordaantal kandidaten voor de Computable Awards op.

Jurytrajecten

Met het verstrijken van de eerste fase van de aanmeldtermijn voor de Computable Awards 2017, worden verschillende trajecten nu opgetuigd. Zo zit de algemene jury van de Computable Awards 2017 in de laatste fase van het beoordelen van alle ict-bedrijven en directeuren.
Aanstaande maandag (13 maart) zullen de juryleden Jeroen Aris, Fred Bons, Dion Kotteman, Geke Rosier, Reza Sarshar, Bernard Vuijk en Alexander Wijninga samenkomen om de genomineerden in deze twaalf categorieën te gaan bepalen.

Dezelfde jury start ook met het beoordelen van de ict-projecten bij de overheid. Daarnaast is de projectjury voor het tussentijdse juryberaad in deze categorie zo goed als geformeerd. Op 30 maart 2017 zullen alle juryleden hun oordeel hebben geveld over de 45 voordrachten in de overheidscategorie en gaat de redactie van Computable de top tien projecten uitnodigen voor het juryberaad. Dit heeft op 21 april 2017 plaats op de redactie van Computable.

Openstaande categorieën

Vanaf zullen we elke week één categorie gaan sluiten. Dit gaat in chronologische volgorde gebeuren:

ICT-project van het jaar in het MKB (aanmelden tot en met 16 maart 2017)

ICT-project van het jaar in het onderwijs (aanmelden tot en met 23 maart 2017)

ICT-project van het jaar in het grootbedrijf (aanmelden tot en met 30 maart 2017)

ICT-project van het jaar in de zorg (aanmelden tot en met 6 april 2017)

Digital Innovation of the Year (aanmelden tot en met 13 april 2017)

Nederlandse start-up van het jaar (aanmelden tot en met 20 april 2017)

Partnerproject van het jaar

Ook in 2017 zal de redactie van Computable het partnerproject van het jaar bepalen. Computable selecteert tien partnerprojecten waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. Hiervoor kunnen aanbevelingen naar de redactie van Computable worden gemaild. De winnaar wordt bepaald door de redactie, maar lezers kunnen wel hun favorieten doorgeven aan de redactie en mogen een adviesstem gaan uitbrengen.

Draag nu kanshebbers voor de Computable Awards 2017 voor.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5977269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.