Managed hosting door True

Computable nomineert tien hardwareleveranciers

Hardwareleverancier van het jaar

 

Award

Ict-vakblad Computable heeft tien hardwareleveranciers genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Asus, Dell, Fujitsu, HP Inc., Huawei, Kyocera Document Solutions, Lenovo, Samsung, Tintri en Toshiba Information Systems. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde hardwareleveranciers zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 22 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- AsusLees de onderbouwing
- DellLees de onderbouwing
- Fujitsu Lees de onderbouwing
- HP Inc.Lees de onderbouwing
- HuaweiLees de onderbouwing
- Kyocera Document SolutionsLees de onderbouwing
- LenovoLees de onderbouwing
- Samsung Lees de onderbouwing
- TintriLees de onderbouwing
- Toshiba Information SystemsLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5766841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×