Managed hosting door True

Vraag de expert

Wat zijn efficiënte maatregelen tegen DDoS-aanval?

Overheid & ICT 2013

 

Hack

Caroline Noordwijk is veiligheidsadviseur bij een ministerie. Net als veel andere bezoekers van de beurs Overheid & ICT 2013 maakt zij zich zorgen over de recente DDoS-aanvallen. Haar vraag gaat daar dan ook over.

‘De laatste weken zijn er veel aanvallen geweest op grote instellingen waarbij hele netwerken werden platgelegd’, zegt Caroline. ‘Aangezien dit in de toekomst hoogstwaarschijnlijk steeds meer gaat voorkomen, is het een interessante vraag om te kijken hoe organisaties zich hier het beste tegen kunnen beschermen. Er zijn uiteraard verschillende maatregelen die genomen kunnen worden, maar welke zijn efficiënt en wat is de impact ervan?’

Kortom, haar vraag is: hoe kunnen Nederlandse banken en andere organisaties zich het beste wapenen tegen DDoS-aanvallen?

Gedurende de beurs Overheid & ICT 2013 kunnen lezers van Computable vragen stellen over ict bij de overheid aan de ruim 1100 Computable-experts. Tijdens de beurs is permanent een expert in de Computable-stand aanwezig. Een vraag kun je stellen door het invullen van een formulier. Experts beantwoorden de vragen z.s.m.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4712714). © Jaarbeurs IT Media.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×