Managed hosting door True

Juniper Networks

 

Juniper Networks is genomineerd voor de Computable Award voor de beste Netwerk- en Communicatieleverancier van het Jaar 2008.

Juniper Networks krijgt deze nominatie voor het realiseren van meer focusgebieden binnen de eigen organisatie. Van oorsprong richt Juniper zich vooral op het optimaliseren van de netwerkinfrastructuur, maar het bedrijf richt zich nu ook op het beschikbaar maken van applicaties in het bedrijfsnetwerk. Hiervoor heeft Juniper het eigen besturingssysteem JunOS ontwikkeld, een stap die de grootste concurrent Cisco vooralsnog niet aandurfde. Ook stapte Juniper Networks onlangs in het Next Generation Mobile Network-initiatief ter versnelling van de levering van netwerken voor mobiel breedband.

Juniper Networks behaalde in 2007 een omzet van 2,84 miljard dollar en heeft wereldwijd 5000 mensen in dienst. Het bedrijf beschikt over bijna vijfhonderd technologiepatenten en in 2007 investeerde Juniper 500 miljoen dollar in r&d. De afgelopen tijd behaalde Juniper vooral succes in de enterprise- en serviceprovidersmarkt en in de publieke sector.

Meer informatie: www.junipernetworks.com

De concurrentie

Genomineerd voor dezelfde award zijn:
AT&T
Brocade
Cisco
Siemens Enterprise Communications

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2572303). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×