Managed hosting door True

BusinessITScan

BusinessITScan verbetert productiviteit en innovatie

10 procent korting voor geregistreerde bezoekers van Computable

 

BusinessITScan

De BusinessITScan van IT’s Teamwork is een onafhankelijke, meertalige, vakkundige en integrale web-based tool die actuele ict-thema’s als informatiebeveiliging, datakwaliteit, cloud en business it alignment behandelt. Geregistreerde bezoekers van Computable kunnen gratis een sneak preview van de scan doen en krijgen 10 procent korting op de initiële kosten als de volledige scan wordt gedaan. De korting geldt voor maximaal tien gebruikers en is zonder eventueel aanvullend advies. Log in en gebruik de knop onderaan deze pagina om van deze korting te profiteren.

Organisaties kunnen met automatisering de productiviteit en innovatie verbeteren. Maar hoe meet en vergroot u het succes van de automatisering binnen uw organisatie? Dat is een vraag waarop de BusinessITScan antwoord geeft. Online nodigt u meerdere collega’s uit die vanuit hun rol de BusinessITScan invullen. Zo verzamelt u in korte tijd meningen en feiten over it-tevredenheid, it-impact, uw bedrijfsvoering en automatisering en ideeën voor verbetering.

Het spindiagram toont de scores en doelen van zes it-succesfactoren. Een dashboard toont de scores en de belangrijkste verbeterpunten op alle thema’s. De situatie en de prioriteiten zijn glashelder, zonder lang en duur consultancytraject. U kunt direct actie ondernemen. Desgewenst met behulp van gedetailleerde rapportages, zinvolle templates, vakkundige coaching of gekwalificeerde partners.

Zie voor een verdere uitleg van de BusinessITScan ook de volgende video. Onderaan deze pagina vinden ingelogde bezoekers de knop om van deze korting te profiteren.

BusinessITScan


Niet ingelogd
U bent niet ingelogd bij Computable. Om van de korting op de BusinessITScan te kunnen profiteren, moet u eerst rechtsboven inloggen. Nog geen account? Ga dan naar registreren.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5784277). © Jaarbeurs IT Media.

Computable 100
Financieel
1 Afas Software
2 Sentia
3 Ultimo Software
4 Aareon
5 Nijkerk Groep
6 Eurofiber
7 Raet
8 Prowareness
9 Dept/TamTam
10 Conclusion
Hele lijst
Imago
1 Microsoft
2 Google
3 Apple
4 ASML
5 Amazon
6 IBM
7 Cisco
8 Accenture
9 HPE
10 Capgemini
Hele lijst

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×