Managed hosting door True

Fox-IT krijgt nominatie voor veiligere olie- en gasindustrie

Computable Awards 2018

 

Awards

Fox-IT helpt Rolloos met het digitaal veiliger maken van offshore olie- en gasindustrie. Het zet hiervoor de Fox Datadiode in, een high end securityproduct. Door de samenwerking kan Rolloos hoogwaardige securityproducten aan zijn klanten leveren.Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Fox-IT te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

De one-way netwerkverbinding van de Fox DataDiode biedt het hoogste gecertificeerde beveiligingsniveau en voorkomt ongewenste toegang tot bedrijfsnetwerken en kritieke systemen, zonder dat de vrije informatiestroom wordt belemmerd. Bij deze machine learning-oplossingen speelt de cybersecurity een centrale rol. Door middel van de Fox DataDiode wordt een geïntegreerde oplossing geboden.

Fox-IT levert high assurance-producten en -diensten aan sectoren en organisaties die de beste beveiliging nodig hebben, zoals overheden en kritieke infrastructuren. Fox-IT heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van beveiligingstechnologie voor kritieke omgevingen, zoals geheime overheidssystemen, kritieke industriële netwerken en zeer waardevolle vertrouwelijke data. De vraag van organisaties in de kritieke infrastructuur-sector naar high end securityoplossingen stijgt. Denk hierbij aan de electriciteits, olie- en gasindustrie, maar ook bedrijven met industrial control systems. Steeds vaker schakelen deze bedrijven Fox-IT in voor strategisch securityadvies.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6389762). © Jaarbeurs IT Media.


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.