Managed hosting door True

Previder maakt IaaS goedkoper, nominatie op zak

Computable Awards 2018

Awards

Previder, leverancier van cloud- en managed it-diensten, heeft de tarieven voor virtuele servers fors verlaagd, tot wel 35 procent. De nieuwe tarieven zijn mogelijk door schaalvoordelen als gevolg van de forse groei van het Previder IaaS-platform en vergaande automatisering van processen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Previder als Serviceleverancier van het Jaar te nomineren.

De tariefverlagingen hebben specifiek betrekking op de tarieven voor vCPU (rekenkracht), ram (geheugen) en storage (opslag). IaaS is een commodity geworden, maar Previder onderscheidt zich op een aantal belangrijke punten van andere IaaS-aanbieders. Previder IaaS is ontworpen voor het hosten van bedrijfskritische applicaties. Dat vertaalt zich in een uitstekende performance en een sterk service level agreement.

Previder heeft ook vier nieuwe Entry-configuraties geïntroduceerd met tot 8 vCPU, 16GB ram en 1TB storage. De Entry-IaaS-configuraties zijn met name geschikt voor het ontwikkelen en testen van applicaties en zijn verkrijgbaar vanaf 0,01 euro per uur.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.