Managed hosting door True

Finalist

Digital Company van het jaar

Finalist

Met het project Modemuze heeft Finalist een interactief en participatief platform gerealiseerd. Modemuze is een initiatief van zeven Nederlandse musea met een bijzondere mode- en kostuumcollectie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om Finalist te nomineren in de categorie Digital Company van het jaar.

Het ontwikkelde platform bundelt de kracht van de diverse kennisgebieden en museale voorwerpen, spreekt een breed publiek aan, en laat dit participeren waarbij musea en de community kennis uitwisselen.

De oplossingen van complexe technische vraagstukken, zoals de dagelijkse import van ruim negentigduizend collectie-items, werden ook geprezen door de jury van de Drupal Splash Awards 2016. Deze competitie wordt georganiseerd door Stichting Drupal Nederland (SDN), de Nederlandse organisatie van vrijwilligers die de Nederlandstalige Drupal gemeenschap ondersteunt en de Drupal markt vergroot. Het project van Finalist heeft bijgedragen aan de Drupal-community, in de vorm van nieuwe modules en patches.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

Dit artikel delen:


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Content

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.