Managed hosting door True

Axis

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

Axis heeft Guard Suite geïntroduceerd, een reeks applicaties voor videoanalyse waarmee Axis-netwerkcamera’s in slimmere bewakingssystemen veranderen voor een proactievere benadering van videobewaking, zonder noodzaak van aanvullende apparatuur. Het aanbod is gericht op kleine en middelgrote organisaties voor efficiënte bewaking van commerciële, industriële en openbare terreinen, gebouwen en overdekte gebieden. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert dit met een nominatie als mkb-leverancier.

De applicaties zijn geschikt voor verschillende eisen op bewakingsgebied en vormen een aanvulling op het assortiment netwerkcamera-oplossingen van Axis. Ze zijn gemakkelijk te integreren in Axis Camera Station, een videomanagementsysteem (VMS) dat geoptimaliseerd is voor de netwerkvideoproducten van Axis.

De Axis Guard Suite omvat applicaties voor bewegingsdetectie, bescherming van omheind terrein en voor het opsporen van verdacht gedrag. De applicaties kunnen afzonderlijk, voorzien van een 30-dagen demo-licentie, worden gedownload van het Axis Camera Application Platform (ACAP) en zijn gemakkelijk te configureren. De applicaties hebben een intuïtieve gebruikersinterface, contextafhankelijke hulpfuncties en slimme configuratie-opties. Een snelle installatie-wizard leidt de gebruiker in vijf stappen door de instellingen voor kalibratie, werkingszone, filters en aangepaste profielinstellingen.

Dit artikel delen:


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.