Managed hosting door True

Aces Direct

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

3D printen

Aces Direct ondersteunt zijn mkb-klanten op het gebied van 3D-scannen en -printen. De Tilburgse it-leverancier heeft hiervoor een mix van 3D-oplossingen, -producten en -diensten gelanceerd. Daarnaast heeft het bedrijf een lesprogramma voor scholen ontwikkeld. Hiermee versterkt Aces Direct zijn positie als 3D-kenniscentrum. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om het bedrijf te nomineren in de categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB.

Met een 3D-printer en de juiste software wordt het op termijn mogelijk om elk denkbaar product te produceren. Om die reden beschouwen experts de opkomst van 3D-printen als de derde industriële revolutie. Dat zijn geen loze kreten. Uit research van PwC blijkt bijvoorbeeld dat de inzet van 3D-printen voor industriële toepassingen binnenkort ‘mainstream’ wordt. Dat is ook te zien aan de verkoop van 3D-printers wereldwijd die jaarlijks verdubbelt. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat er in 2019 wereldwijd 5,6 miljoen 3D-printers verkocht zullen worden.

Aces Direct wil zijn kennis op 3D-gebied graag delen. Niet alleen met klanten, maar ook met kinderen voor wie 3D-printen straks de gewoonste zaak van de wereld zal zijn. Daarom heeft Aces Direct een uitgebreid lespakket voor scholen ontwikkeld.

Aces Direct werkt nauw samen met leveranciers van 3D-printers en -scanners zoals Ultimaker, TripodMaker, Zortrax, Cubicon, Blueprinter, Be3D, Markforged en Robotfactory, 3D Systems, Artec en Fual3D. De mogelijkheden lopen uiteen van relatief goedkope open source-printers tot en met hoogwaardige high-end systemen die objecten kunnen printen met de hoogst mogelijke resolutie en unieke materiaalkenmerken.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.