Managed hosting door True

Tintri

Hardwareleverancier van het jaar

Tintri is eigenlijk de vreemde eend in de bijt in de categorie Hardwareleverancier van het jaar. Toch heeft de jury van de Computable Awards 2016 deze partij genomineerd. Reden is dat Tintri op een goede en snelle manier virtuele desktops beschikbaar stelt aan eindgebruikers. Als voorbeeld hiervoor geldt het project bij de Universiteit Maastricht.

Bij de Universiteit Maastricht zorgen de oplossingen van Tintri voor verbeterde vdi-prestaties, maar ook voor vereenvoudigd opslagbeheer van meer dan 1400 virtuele desktops voor 16.000 leerlingen en 4000 medewerkers. Bij de universiteit werden zeer succesvol twee T850-omgevingen ingezet voor de productieomgeving en één T540-systeem voor de testomgeving.

Omdat de oorspronkelijke omgeving, op basis van direct attached storage (DAS)-systemen, aan vervanging toe was, ging de universiteit op zoek naar een nieuwe oplossing. Na een testperiode en een zeer snelle implementatie van de Tintri-systemen geniet de Universiteit Maastricht nu van aanmerkelijk snellere vdi-prestaties, eenvoudiger opslagbeheer en hogere IOPS tegen lagere kosten. Door deze implementatie overwegen andere universiteiten en hogescholen in Nederland een overstap naar Tintri.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.