Managed hosting door True

Kyocera Document Solutions

Hardwareleverancier van het jaar

 

Kyocera

Kyocera Document Solutions Nederland introduceert naar eigen zeggen als eerste fabrikant ter wereld ‘Solar Powered Printing’. Hierbij worden Kyocera-printers en -multifunctionals gecombineerd met Kyocera-zonnepanelen, waardoor bedrijven CO2-neutraal kunnen printen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Kyocera Document Solutions te nomineren in de categorie Hardwareleverancier van het jaar.

Kyocera Solar Powered Printing is voor bedrijven al rendabel vanaf twee machines. Er wordt allereerst bepaald hoeveel elektriciteit een bepaald machinepark op jaarbasis verbruikt, waarna wordt berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om de benodigde energie op te wekken. De zonnepanelen hebben een levensduur van 20 tot 25 jaar en kennen een laag rendementverlies gedurende deze periode.

Voor bedrijven heeft deze CO2-neutrale printoplossing meerdere voordelen, zoals een lagere energierekening, een bijdrage aan de ISO14001-certificering, de mvo-doelstellingen en een ‘groene’ uitstraling voor de organisatie. Daarnaast kunnen bedrijven mogelijk aanspraak maken op subsidie. MeteoGroup in Wageningen, een wereldwijd opererend full service b2b-weerbedrijf, is het eerste bedrijf in Nederland dat heeft gekozen voor de klimaatneutrale printomgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5766746). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×