Managed hosting door True

Microsoft

Computable Awards 2013

Genomineerd voor Softwareleverancier van het jaar

 

XS4all koos er als eerste internetprovider in Nederland voor om over te stappen op het private cloud-managementplatform van Microsoft. Met de implementatie van System Center 2012 en Windows Server 2012 is het mogelijk geworden om de complete ict-omgeving op één centrale plek te beheren en bedienen. Intern bespaart deze stap medewerkers onder meer veel tijd nu ze beschikking hebben over een self service-portaal waarmee ze applicaties volledig geautomatiseerd in gebruik kunnen nemen.

Voor zakelijke klanten betekent het dat ze het eigen serverpark niet langer hoeven af te stemmen op piekperiodes, maar in een veilige omgeving snel en flexibel kunnen opschalen naar de virtuele servers van XS4all.

De jury vindt dat Microsoft in het rijtje van genomineerde softwareleveranciers thuis hoort. De implementatie van System Center 2012 en Windows Server 2012 bij XS4all is een prachtig voorbeeld hoe de software van Microsoft bijdraagt aan een efficiëntere bedrijfsvoering en voordelen realiseert voor klanten. Met de Windows-cloud verdient Microsoft zijn plek in de top vijf.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4732011). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×