Managed hosting door True

Randstad besteedt ict uit

 

Uitzendbureau Randstad besteedt zijn ict uit aan Getronics. Dat maakte de ict-dienstverlener afgelopen vrijdag bekend. Dat bedrijf neemt ook 45 ict'ers van Randstad over.

Getronics krijgt de komende vijf jaar vijftien miljoen euro voor het beheer van zo'n zevenduizend werkstations en zevenhonderd servers. Het machinepark is verspreid over de 681 kantoren van Randstad, Tempoteam, Capac en Yacht. Het contract wordt officieel eind augustus getekend.

Geen weerstand

Onderdeel van het contract is de overname van 45 ict-beheerders van Randstads ict-afdeling I-Brigde. Randstand verwacht niet dat de verandering van werkgever op weerstand stuit. De ondernemingsraad heeft volgens het bedrijf nog geen eindoordeel gegeven, maar is er nauw bij betrokken. De betrokkenen zijn uitgebreid voorgelicht, aldus woordvoerster Annette Bax. "Het komt voor hen niet uit de lucht vallen."
Bij I-Bridge blijven ongeveer honderd medewerkers over. Volgens Bax zijn dit voornamelijk projectleiders en applicatieontwikkelaars. "Die laatsten verbeteren de kantoorautomatisering en maken bijvoorbeeld internetportalen voor zowel klanten als medewerkers." < BR>

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1342631). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×