Managed hosting door True

FNV en VHP weer bij overleg ICK-cao

 

De vakorganisaties FNV Bondgenoten en VHP zullen aanschuiven bij de onderhandelingen over de cao voor de informatie-, communicatie- en kantoortechnologiebranche (Ick).

Deze overeenkomst is medio 1997 moeizaam tot stand gekomen. Hij geldt voor bedrijven waarbij in hoofdzaak hardware-activiteiten plaatsvinden en kent voor de software- en servicesector een instapmodel, waarbij vrijwillig de regelingen kunnen worden toegepast. Deze Ick-cao is ondertekend door Vereniging Vifka, CNV en De Unie. FNV Bondgenoten en VHP, die een raam-cao voor de gehele IT-sector wilden, ondertekenden de overeenkomst niet. FNV en VHP hebben nu besloten opnieuw deel te nemen aan het overleg. Daarnaast zullen alle partijen werken aan het herstel van vertrouwen.

Info'Products

Het IT-bedrijf Info'Products Holding zal een cao implementeren op basis van de ICK-cao. De directie en de ondernemingsraad hebben hierover overeenstemming bereikt. De cao geldt voor het personeel met een doelinkomen tot 95.410 gulden. Daarnaast gaat de onderneming eveneens een nieuw beloningsstelsel introduceren. Volgens een woordvoerder moet het stelsel doorzichtiger worden, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Info'Products Holding bestaat uit Info'Products en Best'Ware en is aanbieder van hardware, software en dienstverlening op het gebied van kantoorautomatisering in Nederland.  MC
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1348662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×