Managed hosting door True

Wang Global houdt ontslagronde beperkt

 

De integratie van Wang en Olsy (voorheen Olivetti Solutions) tot Wang Global Nederland gaat in Nederland vijfentwintig arbeidsplaatsen kosten. In overleg met de ondernemingsraden is voor de getroffen medewerkers een sociaal plan opgesteld.

R. Steenvoorde, hoofd personeelszaken, vertelt dat de ontslagen betrekking hebben op indirecte functies. "Een deel daarvan betreft een aantal doublures bij bijvoorbeeld inkoop- en postkamermedewerkers. Daarnaast gaat het om productmarketing-functies aan de Olsy-kant. Omdat de nieuwe onderneming zich geheel richt op dienstverlening en zelf geen producten meer aanbiedt, is productmarketing van Olivetti-PC's, servers en printers niet langer nodig."
Van de vijfentwintig ontslagen personeelsleden werkten er vierentwintig bij het vroegere Olsy en één bij Wang Nederland. Steenvoorde sluit een tweede ontslagronde uit, maar verwacht wel dat tijdens de verdere integratie nog enkele indirecte functies komen te vervallen. Bij het nieuwe bedrijf werken zevenhonderd mensen.  RS
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1345464). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×