Managed hosting door True

Mapics breekt uit AS/400-keurslijf na overname

 

Mapics neemt Pivotpoint over, een leverancier van multiplatform-handelsystemen voor middelgrote productie- en distributiebedrijven.

Pivotpoint beschikt ook over een elektronische handelsoplossing waarmee ondernemers hun productie, klantenservice en boekhouding kunnen inrichten voor zakelijk Internetverkeer. Mapics kan door de overname voortaan, naast het gebruikelijke AS/400-platform, producten voor Windows NT, Unix en Linux leveren en beschikt tevens over e-handelfunctionaliteit.
De leverancier van erp-oplossingen voor productiebedrijven kijkt, zoals vele collega-leveranciers, terug op een moeizaam jaar. Klanten stelden als gevolg van het dreigende millenniumprobleem veel investeringen uit tot na de eeuwwisseling. Mapics sloot het boekjaar 1999 af met een omzet van 134,7 miljoen dollar. Dat is een schamele stijging van nog geen 4 procent in vergelijking met het jaar daarvoor (omzet: 129,7 miljoen). De nettowinst daalde zelfs: met 29,4 procent van 18,7 miljoen tot 13,2 miljoen dollar.   RS

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1432109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×