Managed hosting door True

ICL belooft snel Europees netwerk

 

ICL lanceert een pan-Europees hoge-snelheidsnetwerk dat bedrijven gegarandeerde netwerkdiensten moet bieden. Het zogenoemde ICLnet is gebaseerd op de microgolf-technologie die de firma vorig jaar in handen kreeg met de overname van British Gas-dochteronderneming Transco. ICL heeft inmiddels een atm-backboneverbinding (asynchronous transfer mode) aan het netwerk toegevoegd.

De leverancier is sterk overtuigd van zijn kunnen om beveiliging en bezorging te verzekeren en biedt dan ook garanties middels overeenkomsten (service level agreements). Marketingdirecteur Charles Hughes van ICL's dienstverleningstak zegt dat zijn firma het netwerk nooit voor meer dan 70 procent zal benutten. "Zo verzekeren we ons ervan dat het nooit overbelast zal raken."
Bedrijven kunnen bestaande applicaties geschikt maken voor ICLNet of het gehele beheer van hun huidige netwerken uitbesteden, zegt Hughes. ICL verwacht in de komende vijf jaar ruim drie miljard pond aan netwerkdiensten te verdienen. Onderzoeksbureau Dataquest voorspelt dat de markt voor het beheren van datadiensten de komende jaren explosief groeit van de huidige 7,7 miljard dollar naar 22 miljard dollar aan omzet in het jaar 2002.  JB
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1295445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×