Managed hosting door True

Baan Business koopt AS/400-kennis in

 

Met de overname van het Belgische softwarehuis Astrum zet Baan een eerste stap in het 'poorten' van de erp-software naar het AS/400-platform.

De participatie van Baan Business Associates in Astrum is een gevoelige slag voor concurrent SSA dat hiermee een belangrijke Belgische partner kwijtraakt. "Direct na de zomer komt de versie voor de AS/400 op de markt", meldde Erik van Esbroeck van Baan België in Computable's Belgische zusterblad Datanews. "Het mankeert ons echter aan specifieke kennis om deze software naar behoren te ondersteunen. Met de koop van Astrum zijn wij in één klap 25 AS/400-specialisten rijker en behoort het ondersteuningsprobleem tot het verleden."
Astrum heeft drie aandeelhouders, waarvan er een zijn 70 procents belang verkoopt aan Baan "BBA kan gezien worden als een verstrekker van durfkapitaal. Ons bedrijf moet nu fors gaan groeien en over een jaar of drie wordt bekeken hoe de zaken lopen", aldus Astrum-directeur Arno Visser. Zijn bedrijf bestaat zes jaar en legde zich de afgelopen drie jaar toe op implementatie van SSA-software op de AS/400. Het bedrijf wil met Baan ook actief worden op de Nederlandse en Franse markt.   HB
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1360388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×