Managed hosting door True

Microsoft investeert vijf miljard dollar in IoT

Dollars

Het internet of things hangt de laatste tijd een beetje onder de radar. Er wordt al jaren over gepraat, maar veel lijkt er niet uit te komen. Aan de andere kant, iedereen die een beetje in tech zit, weet dat het incrementele stapjes zijn die niet als een revolutie ineens op de voorgrond springen. Is Microsofts investering nuttig? Of juist te veel of weinig in één keer?

Wat gaat Microsoft precies doen? Het scala aan diensten is breed en dat legt het bedrijf zonder diep in te gaan op de technische details, uit in een persbericht. Het bedrijf zegt dat het een exponentiële groei ziet in de IoT-markt. Uiteraard verhaalt het over de toenemende hoeveelheid apparaten die we in huis, maar ook in bedrijfsomgevingen, gebruiken die op een of andere manier met het internet verbonden zijn.

De vijf miljard is voor een periode van vier jaar en moet 'elke klant de komende jaren de mogelijkheid geven om hun bedrijf om te vormen met 'verbonden oplossingen''.

Is vijf miljard dollar daarvoor voldoende, of loopt Microsoft achter de feiten aan?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

IoT is een techniek die om een andere manier van denken vraagt. 'Internet' is niet ontworpen om realtime realworld technische toepassingen te ondersteunen.

Anders denken los je niet op met een (grote) zak geld...

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.