Managed hosting door True

Werk aan de Cobol-winkel

Er zit nog toekomst in de computertaal Cobol, blijkt uit het artikel 'Cobol blijft vitaal' in de Computable van 17 oktober jongstleden. De vraag is echter of dat ook geldt voor de doorgewinterde Cobol-programmeur.

Met veel interesse het artikel van Kim Loohuis gelezen omtrent de programmeertaal Cobol. Ik ben dan ook blij dat er nog toekomst zit in deze taal. Toch zit ik wel met een probleem.
Mijn naam is Henk ten Veen, 47 jaren jong en al 23 jaar ervaring met Cobol programmering op allerlei mainframes, dus nog iemand van de oude stempel. Zes maanden geleden ging mijn baas (Qface ICT Dienstverleners) failliet en ik zit momenteel thuis. Mijn 135e sollicitatie is net de deur uit, maar blijkbaar zit er toch niemand te springen om een ervaren Cobol programmeur.
Eigenlijk snap ik dus niet goed hoe het nu zit met de wijsheid in dat artikel en mijn persoonlijke situatie. Misschien benader ik wel de verkeerde bedrijven. Dit wilde ik even kwijt en als u of iemand misschien een goed idee heeft, is dat zeer welkom!< BR>
 
Henk ten Veen, Wagenberg

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.