Managed hosting door True

Ordina lijft The Vision Web in

 

Ordina neemt de TVW Groep over. Bij deze detacheerder uit Delft werken vierhonderd mensen.

De verkoop geschiedt via een aandelenruil en een beperkte, prestatiegebonden som geld of aandelen. De TVW Groep bestaat uit The Vision Web (340 medewerkers; veertig ervan werken in België) en Finext (zestig medewerkers). Het eerstgenoemde onderdeel is gespecialiseerd in SAP- en Microsoft-oplossingen, prestatiemetingen en 'business intelligence' (Cognos). De tweede werkmaatschappij detacheert financiële adviseurs. TVW Groep verwacht over 2003 een omzet te realiseren van 42 miljoen euro. Als belangrijke klanten noemt het Eneco, KPN, T-Mobile, Philips, Akzo en ABN Amro.
The Vision Web ontstond begin dit jaar uit een samensmelting van vier ict-dienstverleners: Solvision (implementatie-begeleiding), Crexx (maatwerkoplossingen), the Lodge (beheer en hosting) en Changevision (verhuren van interimmanagers en bedrijfsconsultants). Het viertal werkte al jaren met elkaar. Directeur Eddy Vermeire bracht alles onder één naam om onder een duidelijker merk de dienstverlening in de markt te zetten. Vermeire is samen met Theo Punter grootaandeelhouder achter The Vision Web.
Ordina wilde zich al langer versterken op de markt van bedrijfssoftware, waar het nog voldoende schaal ontbeerde. The Vision Web denkt door de aansluiting bij Ordina de positie die het onder grote klanten heeft verworven, te kunnen vasthouden in tijden waarin bedrijven kiezen voor en select aantal leveranciers. Het bedrijf werd onlangs in The Financial Times ten voorbeeld gesteld als een firma waarbij mobiel werken hoog in het vaandel staat. Medewerkers beschikken over flexibele werkplekken en kunnen elkaar ontmoeten in café-achtige ruimtes.< BR>

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1287224). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×