Managed hosting door True

Toch tussenversie Windows

 

Microsoft wil Windows uitbreiden vóór de komst van de volgende generatie, codenaam Longhorn. Windows XP krijgt dus toch een tussenversie.

De interim-software draagt intern de naam XP Reloaded, wat is geleend van de tweede - overigens tegenvallende - Matrix-film. "We kijken er naar uit om alle details te verstrekken, maar op dit moment hebben we nog niets aan te kondigen", laten Amerikaanse woordvoerders weten.
De speculatie is dat de uitbreiding eind dit jaar uitkomt. De software zal bestaan uit gratis en tevens los downloadbare elementen, die vooral op de consument gericht zouden zijn. Zo bevat XP Reloaded een nieuwe versie van de Windows Media Player, waarover Microsoft nu in de clinch ligt met de anti-trustdivisie van de Europese Commissie.
Inmiddels wordt er ook gewag gemaakt van een mogelijke Office-versie die dan zou samenvallen met de Windows-vernieuwing. De ontwikkelgroep van dat applicatiepakket - samen met Windows Microsofts geldkoe - volgt het werk van de Windows-groep, maar stelt dat het nog te vroeg is voor concrete plannen.< BR>

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1405914). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×